Winkelwagen
Producten

SCENTCHIPS, BRIDGEWATER, BOLSIUS

 | 

Scentchips en geurbranders...


De nieuwste geursensatie uit Amerika nu in Nederland!
Maak je huis nog meer thuis met Scentships de meest persoonlijke geursensatie. De kleurrijke kaarsjes (soja wax steentjes), in de vorm van blaadjes en bloemen, zijn er in 36 verschillende geuren. Gebruikt als potpourri, verspreiden de chips een subtiele geur. Gesmolten in een brander zorgen ze voor een intens en kruidig aroma. Een simpel waxinelichtje in de brander is voldoende om de wax steentjes te doen smelten. De Chips zijn gemaakt van 100% natuurlijk materiaal en niet schadelijk voor de gezondheid.

Let op geen water toevoegen! De chips smelten vanzelf door de hitte van het waxinelichtje.

Door de verschillende geuren te combineren, ontstaat een persoonlijke mix. Er kunnen honderden verschillende geurcombinaties worden gemaakt. Meer chips zorgen voor een intensere geur. Per chip kun je ongeveer een uur genieten van deze geursensatie. Leg 5 Scentchips in de brander om het aroma het beste naar voren te laten komen en geniet 5 uur lang. De brander hoeft daarvoor niet 5 uur aan één stuk te branden, maar kan tussendoor worden gedoofd.
De brander is heel gemakkelijk schoon te maken door de vloeibare wax simpelweg met een stuk keukenpapier op te zuigen. Een keer navegen en de brander is weer klaar voor gebruik!

LET OP!! DEZE RUBRIEK ZIJN WIJ NOG AAN HET VULLEN!!  


 Scentchips